• Werkwijze

    Ieder project is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Klanten kunnen dus een gepersonaliseerde samenwerking verwachten; praktisch, to-the-point en zonder poespas. Altijd met het oog op efficiëntie en resultaat.

Strategie & Advies

U heeft verstand van uw branche, bedrijf en doelgroep. Motion Pixels heeft verstand van internet. Door die kennis samen te voegen kunnen we uiteindelijk tot een goed plan komen. In deze eerste fase gaan we dus samen kijken naar uw doelstellingen en hoe we die online kunnen waarmaken. We bespreken graag wat uw bedrijf uniek maakt en hoe we dat kunnen gebruiken om een succesvolle strategie te bepalen. Wie zijn de doelgroepen waar we rekening mee moeten houden? Wat komen die op de website doen? Via welke kanalen gaan we de website versterken en hoe kunnen we de user-experience voor de persona’s die op jullie website komen zo goed mogelijk maken. Al deze vragen komen uitgebreid aan bod tijdens de start van het project. Daarnaast willen we zorgen voor een goede stroom bezoekers op uw site. Een zoekwoorden onderzoek is daarom vaak essentieel.

Maar eerst even kennismaken natuurlijk!

strategie advies
webdesign

Flows, Wireframes & Webdesign

Na het bepalen van de doelstellingen en aanpak gaan we aan de slag met de visualisatie van onze ideeën. Op basis van uw doelgroep en bijbehorende zoekwoorden bepalen we de flows op de website. De functionaliteiten worden verwerkt in de wireframes en daarna verwerken we uw huisstijl in het responsive webdesign. Helemaal custom/uniek voor u gemaakt; met uw wensen en de creatieve inbreng van onze designers. Zo hoog mogelijke UX (user experience) is een van de zaken waar we rekening mee houden. Daarnaast moet de website de uitstraling hebben die bij uw bedrijf past en vertrouwen creëren. De opbouw met de juiste gebruikservaring moet vervolgens zorgen voor conversie of interactie. Of het nu gaat om de verkoop in uw webshop, inschrijvingen op een event of vacature of offerte aanvragen via het contact formulier.

Natuurlijk altijd rekening houdend met mobiele bezoekers.

Front-End Development

Pas nadat het webdesign helemaal naar wens is starten we met de ‘bouw’ van de website. We zetten het ontwerp om naar een werkende website. We werken graag met de nieuwste technieken omdat dat de duurzaamheid van de website vergroot. We houden niet van rommel en dan vooral niet in de code van onze websites. Een heldere en opgeruimde code is goed voor de leesbaarheid en vindbaarheid van zoekmachines

werkwijze

Back-End Development

Motion Pixels heeft ervaring met verschillende Open Source CMS systemen als Joomla, WordPress en Magento en we koppelen dat graag aan de website voor het beheer van uw content. Soms is het nodig om een uitbreiding op maat te maken. Voor ons geen probleem. Wanneer het een stand-alone applicatie betreft werken wij graag met PHP framework Laravel.

Hosting, Support & Updates

Motion Pixels Hosting
Motion Pixels draagt graag zelf zorg voor de hosting van uw website. Op dit manier kunnen we snel actie ondernemen wanneer er iets aan de hand is of aangepast dient te worden. Domeinregistratie adviseren en begeleiden we. Het installeren van een SSl certificaat lossen wij ook voor u op.

Motion Pixels Support
Omdat u natuurlijk super actief met uw website aan de slag gaat maar soms niet de tijd hebt er iets op te zetten. Of omdat u een kleine aanpassing of verandering wilt doorvoeren is er het Motion Pixels Support contract. We staan maandelijks voor u klaar met raad en daad en u kunt to-do’s toevoegen via de mail. Geen vraag is ons te gek.

Motion Pixels Waves
Ook een website is onderhevig aan de tand des tijds. Technologieën veranderen en daarin moet de website mee. Daarnaast slaat uw website gegevens op en aangezien u actief aan de slag bent geweest met nieuwe content en daarmee de website ‘vervuild’ en vertraagd is geraakt verdient deze het nodige onderhoud. Per kwartaal geven wij de website een onderhoudsbeurt om het CMS en functionaliteiten te updaten en alles op te schonen. Daarmee blijft de website snel én veilig opereren.

online marketing

Online Marketing

Natuurlijk hebben we vooraf aan de bouw van uw nieuwe website al nagedacht over online marketing. De structuur, technische opbouw en de eerste pagina staan vanaf het begin goed. Om echter te zorgen dat uw website in ranking blijft groeien alsmede uw bezoekers aantallen helpen we u graag met online marketing. Dat begint met data. We inventariseren graag uw Google Analytics en bespreken uw markt. Vanuit daar maken we samen een gericht plan-de-campagne.