• Over Motion Pixels

    Maak kennis met Motion Pixels! Wij zijn gebrand op kwaliteit, online vooruitgang voor onze klanten en een praktische aanpak. ‘Geen grappen – gewoon goede websites’ is ons motto. Sinds medio 2005 zet Motion Pixels zich elke dag in om bedrijven online op de kaart te zetten.

Hèt webdesign buro in Laren NH - 't Gooi

Motion Pixels Internet Technology: specialist in design, bouw en hosting van websites, webwinkels (e-commerce) en webapplicaties met meerwaarde. Uw webdesigner in het Gooi! Wij laten uw website voor u werken.

Met een no-nonsense mentaliteit werken wij aan strategisch slimme concepten en oplossingen. Van een aansprekende huisstijl of website tot een slimme webapplicatie, een complete multimediacampagne of bedrijfsfilm. Afgewogen creatief en zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen.

Door inleving en beleving zorgen wij ervoor dat wij u en uw product goed kennen. Wij werken daardoor niet alleen vóór u, maar vooral mét u. Als een interne afdeling, maar met net genoeg afstand om objectief te kunnen blijven denken. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en kunnen wij u, in iedere situatie, van passend advies voorzien.

Met 29 jaar ervaring in de IT- en Internetbusiness is Motion Pixels Internet Technology in staat om het volledige traject van Quick Scan tot en met implementatie van uw Internet project uit te voeren.

Wij zijn onderscheidend op het gebied van websites die gebouwd worden m.b.v. een Content Management Systeem zoals Joomal en Wordpress én op het gebied van het bouwen van webwinkels m.b.v. Magento, het leading Open Source Ecommerce tool.
Motion Pixels is in staat om uw wensen op dit gebeid om te zetten in een succesvolle website.

Jarenlange ervaring met programmeeromgevingen en databases zorgen ervoor dat (bijna) iedere wens uitgevoerd kan worden. Als voorbeeld noemen we een koppeling van de website met uw back-office- en/of administratief systeem.

Waarom kiezen voor Motion Pixels?

Wij gaan voor de beste oplossing! Niet voor niets zijn wij dé Open Source specialisten van het land.

Full service

Motion Pixels is een full service internetbureau: je kan bij ons terecht voor advies, ontwerp, ontwikkeling, ondersteuning en onderhoud van Joomla, Wordpress en Magento websites.

Hoge kwaliteit

Wij zijn Open Source professionals en ontwikkelen websites van hoge kwaliteit. Omvangrijke en complexe projecten zijn gerust aan onze specialisten toe te vertrouwen.

Slim en innovatief

Joomla, Wordpress of Magento kent voor ons geen geheimen. Wij bedenken graag slimme en innovatieve oplossingen die exact op de wensen aansluiten. Zo halen wij het maximale uit uw website.

Open Source ervaring

Onze Open Source ervaring is uitgebreid, ons portfolio breed. Corporate websites, intranetten, community’s en campagnes. Van klein tot groot, van simpel tot complex.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!