• Responsive webdesign

    Bij Motion Pixels is responsive webdesign altijd op maat. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever en nooit zonder succes. Onze werkervaring is zeer divers.

Responsive webdesign op maat

Ieder design is uniek. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij de totstandkoming van een ontwerp. Wij halen onze inspiratie uit de laatste trends en zorgen dat het ontwerp geheel in lijn is met uw huisstijl en imago. Op basis van onze ervaring zullen wij u van een passend advies voorzien. Welke elementen werken? Welke niet? Dankzij een gestructureerde aanpak is succes gegarandeerd.

responsive webdesign
schaalbaar

Schaalbaar

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Toch lopen veel bedrijven nog achter de feiten aan als het gaat om bereikbaarheid op mobiel. Motion Pixels programmeert al sinds 2012 haar websites responsive, dat wil zeggen: schaalbaar. Zo zorgt u ervoor dat uw website perfect zichtbaar is voor de mobiele bezoeker. Zonder aparte mobiele site. Hierbij kunnen we zelfs rekening houden met het tonen van andere content en minder grote afbeeldingen. Hierdoor zal de optimale leesbaarheid via mobiel gewaarborgd blijven en de snelheid van de website niet achteruit gaan. Lees meer over de techniek achter onze websites of lees hier over het belang van een responsive website voor uw google ranking.

Werkwijze

Een ontwerp moet aansluiten bij de uitstraling van de organisatie de de doelgroep aanspreken. De kunst is om een vertaalslag te kunnen maken. Van verhaal naar visueel. Onze designer gaat uitgebreid met u in gesprek om tot de kern te komen. Als de wensen duidelijk zijn gaan we aan de slag. Binnen no-time kunt u de eerste schetsen verwachten. Zowel visueel, als functioneel. Pas als u 100% tevreden bent starten we met bouwen. Bekijk ons werk of lees meer over onze werkwijze.