• Online marketing

    Heeft u advies nodig over uw online marketing strategie of wilt u juist de uitvoering uitbesteden? Wij geven inzicht in de kansen die online media met zich mee brengen. Bijvoorbeeld op gebied van zoekmachine-optimalisatie (SEO), adverteren in zoekmachines (SEA), e-mailcampagnes of kansen via social media.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Door uw site op verschillende manier te optimaliseren kunt u hoger terecht komen in de organische zoekresultaten van Google. Dit is zeer belangrijk voor het verkeer naar uw website. Zo zorgt positie 1 voor een dubbel aantal clicks ten opzichte van positie 2. Gemiddeld genomen heeft pagina 2 een doorklikpercentage van 5% en pagina 3 valt vaak te verwaarlozen. Wij gebruiken verschillende SEO technieken om de pagerank van uw site te beïnvloeden. Met name de structuur en techniek achter uw site spelen hierbij een belangrijke rol.

online marketing

Zoekmachine adverteren met Google Adwords (SEA)

Sommige zoektermen worden zo vaak gebruikt dat u weinig kans maakt om (organisch) hoog te scoren in de zoekmachines. Gericht adverteren in zoekresultaten met Google Adwords kan de uitkomst bieden. Zoekmachine adverteren houdt echter niet op bij de goede links, teksten en keywords. Ook optimale landingspagina’s achter uw advertenties zijn van belang om de conversie op uw website te verhogen. Wij begeleiden u in dit proces en zorgen voor online campagnes die staan als een huis.

google adwords

E-mailmarketing

E-mailmarketing is meer dan een bericht schrijven, ontvangers selecteren en op verzenden klikken. Komt uw mail echt aan? Houdt u voldoende rekening met spamfilters en selectieve lezers met een mailbox waar duizenden ongelezen berichten in staan? Er zijn verschillende manieren om de lezer te overtuigen om door te klikken. Lees meer over e-mailmarketing bij Motion Pixels.

e-mailmarketing

Social media management

Social media wordt niet alleen gebruikt voor het werven van nieuwe klanten, maar ook om te weten wat er binnen de doelgroep speelt en hoe mensen over uw bedrijf praten. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van de strategie. Daarnaast staan wij voor u klaar bij het instellen van campagnes op social media (bijvoorbeeld Facebook advertenties), het implementeren van de huisstijl en/of het opzetten van acties.

social media management