Websites en shops

Ieder design is uniek. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij de totstandkoming van een ontwerp. Wij halen onze inspiratie uit de laatste trends en zorgen dat het ontwerp geheel in lijn is met uw huisstijl en imago. Op basis van onze ervaring zullen wij u van een passend advies voorzien. Welke elementen werken? Welke niet? Dankzij een gestructureerde aanpak is succes gegarandeerd.

ALLES OVER WEBSITES EN SHOPS
responsive webdesign
applicaties

Applicaties

Naast websites bouwen wij ook webapplicaties. Van boekings-systemen tot geavanceerde community portals. Heeft u een goed idee? Of behoefte aan een tool om uw bestaande processen te stroomlijnen? Dan gaan wij graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

ALLES OVER APPLICATIES

Online Marketing

Nog voordat we een website gaan designen of bouwen moet er goed denkwerk verricht worden betreft de doelstellingen. De structuur van de website moet goed zijn, en de inhoud geweldig. We bespreken graag uw wereld om zodoende een gerichte online marketing strategie uit te voeren. Zoekmachine marketing (SEA), e-mail marketing en social media marketing zijn tevens vaak onderdeel van deze strategie.

ALLES OVER ONLINE MARKETING

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs, of neem contact met ons op!

Motion Pixels
van Wulfenlaan 6B
1251 CW LAREN NH
T: 035 - 656 54 66
E: info@motionpixels.nl